Tilbygning

Teglværket Sjælland har mere end 40 års erfaring indenfor teglværks branchen, opbygget en stor viden og erfaring indenfor mursten, valg af mursten og tegloverliggere. Vi har valgt at specialisere os i tilbygninger hvor vi med vores viden og erfaringen kan finde de mursten som får din tilbygning til at ligne allermest dit eksisterende byggeri.

Vores fremgang måde til at finde de perfekte mursten til din tilbygning, er hvis du kan sende et billede af dit eksisterende byggeri, på den måde kan vi ud fra det bruge vores viden og erfaring til at finde de helt rigtig mursten. Vi finder mursten fra alle danske teglværker. De danske teglværker er i mange tilfælde stoppet produktionen som er blevet brugt til dit byggeri, men vi kan ved at blande mursten fra flere forskellige serier eller teglværket komme så tæt på de originale mursten som muligt.

Ønsker du at hører nærmere så udfyld kontakt formularen til højre og vedhæft gerne et billede af dit eksisterende byggeri eller kontakt os her

Udfyld formularen og vedhæft et billede af de eksisterende byggeri så bruger vi vores viden og erfaring til at finde så ens mursten som muligt.